Bed & Breakfast In 't Ussen

Bed & Breakfast In ’t Ussen ligt op een centrale plek tussen Nijmegen en Den Bosch, in de Osse wijk Ussen. Het is een goede uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en fietstochten in de omgeving en een fijne plek om te overnachten en te ontspannen.

Comfortabel, sfeervol en ruim privé-appartement

U wordt gastvrij ontvangen door Hedwig Louwers, eigenaresse van Bed & Breakfast In ‘t Ussen. Het ruime appartement waar u verblijft, is gelegen in een monumentale 19de-eeuwse langgevelboerderij met rieten kap en beschikt over:

  • een apart woon- en slaapgedeelte, inclusief badkamer en suite.
  • een heerlijk groot en comfortabel Auping bed.
  • een sfeervolle bibliotheek op de vide.
  • een privé-terras met zitje.
  • een eigen parkeerplaats en ingang.
  • onbeperkt koffie en thee.
  • gratis toegang tot het WiFi-netwerk.

Ontspannen aan uw dag beginnnen

’s Ochtends kunt u in alle rust genieten van een luxe ontbijt en plannen maken voor de rest van de dag. U kunt bijvoorbeeld een mooie fiets- of wandeltocht maken langs de Maas of door één van de nabijgelegen bossen, een dagje naar de Tuinen van Appeltern of een bezoek brengen aan het vestingstadje Ravenstein. Meer leuke activiteiten in Oss en omgeving vindt u hier

Zakelijk overnachten

Ook voor zakelijke gasten is Bed & Breakfast In ’t Ussen een prettige plek om te overnachten. In het appartement vindt u rust, ruimte en privacy. ’s Avonds kunt u ontspannen bij de televisie, een boek lezen in de bibliotheek of nog even werken aan de grote eettafel. De bed & breakfast ligt dicht bij de snelweg en station Oss West.

Gegarandeerd een fijn verblijf!

Wilt u er even lekker tussenuit of moet u voor zaken in de buurt zijn? In Bed & Breakfast In ’t Ussen in het Brabantse Oss staat de deur voor u open.

DSC_0472-1024x680

Adres

Bed & Breakfast In ‘t Ussen

Hedwig Louwers

Ussenstraat 77

5345 HH Oss

06 - 50 64 00 22

hedwiglouwers@hotmail.com

Contact